Catalog produse

Filtreaza produsele

Producător

Lansete/ Vergi

Pescuit la Stationar

Subcategorii

 • Stationar

  Pescuit la Stationar > Lansete

 • Feeder

  Lanseta de Feeder se caracterizeaza printr-un blank suficient de puternic, dar, totodata senzitiv, cu ajutorul varfurile speciale de semnalizare. Majoritatea lansetelor de feeder se incadreaza in plaja de marimi de 3.30m si pana la 4.50m si se livreaza cu doua, maxim cinci varfuri de semnalizare. Puterea maxima de lansare a lansetei reflecta si aplicabilitatea, care poate fi pe lacuri sau pe ape curgatoare cu un curent puternic. 

 • Match

  Lanseta Match are o finete aparte si este conceputa pentru lansarea la distanta a plutelor lestate. Blankul nu poate fi rigid pentru o incarcare optima, dar nici prea parabolic, pentru un control cat mai bun la distanta. Tehnica match, cunoscuta la noi si sub numele Sheffield reflecta un stil de pescuit care nu se are egal in elganta abordarii si in spectaculozitatea drilului. 

 • Bologneze

  Pescuit la Stationar > Lansete

 • Barca Dunare

  Lansetele de crap si somn concepute pentru pescuitul din barca trebuie sa aiba o putere mare, dar si o capacitate de semnalizare a trasaturii pe zona varfului. Intrucat drilul cu un peste salbatic inseamna o desfasurare de forta sporita intr-un timp foarte scurt, rezistenta acestora trebuie sa fie net superioara celor folosite pe lacuri. Pentru pescuitul de primavara si iarna recomandam modelele cu varf de semnalizare mai sensibil iar pentru sezonul cald sunt recomandate modelele cu putere mai mare, intrucat pestele se afla in perioada de maxima hranire. 

 • Vergi

  Vergile sunt cele mai populare accesorii ale pescuitului clasic la pluta. Cunoscute si sub numele de undite, acestea fac deliciul unui pescuit clasic la pluta. In mod ciudat, putini sunt aceia care cunosc cu adevarat trairile unui pescuit la varga, mai ales atunci cand ne luptam cu pesti de talie medie sau mare. In mod paradoxal, pescuitul la pluta este unul foarte tehnic, zona in care pescuim si nadirea propriu-zisa fiind operatiuni decisive pentru rezultatul unei partide reusite. Pescuitul la pluta a fost si ramane o disciplina importanta in competitiile internationale de pescuit. 

Se afiseaza 1 - 24 din 1301 produse