Carlige si Jiguri

Carligele de pescuit utilizate pentru pestii rapitori reprezinta un accesoriu crucial in arsenalul pescarilor pasionati de tehnicile active de pescuit cu naluci. Aceste carlige sunt special concepute pentru a face fata presiunii si rezistentei exercitate in timpul drilurilor.

Un aspect esential al carligelor pentru pestii rapitori este marimea si forma acestora. In functie de tehnicile de pescuit, dar si de nalucile utilizate, pot fi folosite carlige simple, duble, sau cu trei brate (Ancore)

Un alt aspect important al carligelor pentru pestii rapitori este rezistenta si durabilitatea acestora. Pestii rapitori pot exercita o presiune considerabila asupra carligelor în timpul luptei, asa ca acestea trebuie sa fie confectionate din materiale solide si de cea mai buna calitate, cum ar fi otelul carbon sau otelul inoxidabil. Cele mai de renume fabrici de carlige si ancore de pescuit sunt cele nipone, fara a exclude cativa producatori de pe continentul european si american.

In functie de tehnica si stilul de pescuit, exista o varietate de modele de carlige pentru pestii rapitori. Carligul offset este unul dintre cele mai populare modele, caracterizat prin tija curbata si varful indreptat inspre ochetul de pornire. Acest tip de carlig este ideal pentru a fi montat pe naluci moi, oferindu-le un aspect natural si o prezentare atractiva pentru pesti. Carligul de jig este un alt model des utilizat, obligatoriu armat pe naluci siliconice. Acesta este prevazut cu o bila de lestaj din plumb care îi confera o stabilitate excelenta în apa. Totodata, exista si carlige cu tija alungita dreapta, menite pentru a fi fixate suplimentar pe lestajele tip cheburashka.

Se afiseaza 1-24 din 2615 produs(e)
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.