Momeli Flotante/ Spuma

Cea mai importanta dintre caracteristicile distinctive ale momelilor flotante este capacitatea lor de a pluti in apa. Aceasta inseamna ca momelile vor ramane suspendate la adancimi diferite in apa, in funcție de greutatea și densitatea lor. Acest fapt ne permite plasarea momelilor in zonele dorite, precum deasupra diverselor obstacole submerse, intre palcurile de vegetație sau in imediata apropiere a substratului.

Momelile flotante sunt concepute intr-o varietate de arome și culori, de la clasicele arome de miere, capsuna, vanilie sau ciocolata, pana la arome mai exotice și complexe (Combinatii de arome)

Pentru a amplifica efectul momelilor flotante, pescarii pot utiliza și aditivi și arome suplimentare (Dipuri). Aceste suplimente pot crea o "urma" olfactiva in apa, atragand crapul de la distanța,

O tehnica foarte comuna in pescuitul la crap cu momeli flotante este utilizarea monturilor flotante. Aceste monturi implica atașarea unui accesoriu artificial flotant pe forfac sau firul principal, astfel incat momela sa pluteasca deasupra patului de nada realizat pe substrat.

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.