Spray Line Floater Maver pentru Fir Monofilament 200ml

Spray Line Floater Maver pentru Fir Monofilament 200ml

J1125
34,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Spray Line Floater Maver pentru Fir Monofilament 200ml

Line Floater Maver este un spray biodegradabil care face firul monofilament plutitor. Puteti pulveriza firul monofilamentul in timpul infasurarii pe tambur, pentru a fi instant convertit intr-un fir de tip "floating" (plutitor), fara a afecta in vreun fel sau altul restul calitatilor.

Caracteristici:

  • Tip accesoriu: spray;
  • Destinat firelor monofilament;
  • Este biodegradabil;
  • Ambalaj: 200ml/flacon.

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.