Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

ET Pachet Incalzire Maini 240 de Ore

74300999

EnergoTeam

50,00 lei

Un dispozitiv simplu de folosit si extrem de eficient, mai ales pentru partidele de pescuit de iarna sau toamna tarzie. Cu toate ca de-a lungul timpului au existat multiple varianta de surse de caldura portabile, incalzitorul pe baza de carbune este cel care are durata de utilizare cea mai indelungata.

Pachetul consta intr-o cutie metalica invelita in velur, care la interior are delimitat un compartiment special in care se aseaza un carbune incins. Dupa aprinderea carligului, acesta se plaseaza in interiorul cutiutei si in maximum 10 minute incepe sa emane caldura.

Durata de ardere a unui carbune este de 9-10ore. Daca este aprins din ambele parti, aceasta perioada de va injumatati la 4.5 - 5ore.

Utilizare:

1. Apasati butonul lateral al cutiei metalice pentru deschidere

2. Aprindeti cu ajutorul unei brichete unul din carbunii pe care-i veti gasi in cutie. (Aceasta contine 24 de bucati). Este important ca bucata laterala a carbunelui sa fie bine aprinsa pe toata suprafata laterala a acestuia. Daca aveti nevoie de o incalzire mai rapida, aprindeti ambele capete ale carbunelui

3. Plasati carbunele in interorul cutiei apoi asigurati-va ca ati inchis bine capacul.

4 Incalzirea propriu-zisa a cutiei se va face in aproximati 10 minute de la inchiderea acesteia, cu carbunele incins in interior.

5 Dupa ce carbunele a ars, aruncati cenusa si inlocuiti cu un alt carbune.

Instructiuni importante:

1. Aprinderea carbunelui se face cu o flacara. Suflati peste aceasta, in asa fel incat in cutie sa plasati carbunele incins, fara flacara.

2. Este indicat sa asteptati pana aproximativ 1cm din capatul carbunelui se inroseste.

3. Daca cutia se supraincalzeste in buzunar, este indicat sa o imbracati in husa de velur care se luvreaza suplimentar in pachet

Detalii importante:

Componente pachet de incalzire:

1 cutie metalica (11.5 x 7cm) imbracata in velur

24 de elementi de incalzire (carbuni alungiti de cca 7cm lungime si 1.5cm latime

1buc husa de velur pentru imbracare cutie in caz de supraincalzire

30 produse din aceeasi categorie