Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

Incalzitor pentru gat si umeri Thermopad

78803

Thermopad

10,00 lei

Produsele Thermopad sunt ideale pentru schiori, pescari, vanatori si pentru toate persoanele care petrec timp in aer liber.

Activare la contactul cu aerul. Pot fi folosite imediat. Caldura naturala. Temperatura maxima: 48°C. Temperatura medie:  42°C. Durata de functionare: pana 10 la ore.

Incalzitorul pentru gat si umeri poate fi folosit si in scop terapeutic daca doctorul dumneavoastra va recomanda caldura in zona cervicala. 

Atentie: Pretul afisat este pentru o bucata nu pentru o cutie de 6 bucati.

Instructiuni

Dupa scoaterea din ambalaj incalzitorul poate fi folosit imediat. Dureaza doar cateva minute pana cand incalzitoarele ajung la temperatura maxima. Vei avea caldura in zona cervicala si te vei simti confortabil pana la 10 ore. 

Instructiuni de siguranta
Nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani. Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului. Pentru a evita arsurile indepartati imediat incalzitoarele in cazul in care caldura devine prea puternica. Evitati contactul prelungit cu pielea. Daca in timpul utilizarii sau ulterior suferiti de arsuri, reactii alergice ale pielii, mancarimi sau umflaturi ale pielii incetati imediat utilizarea si adresati-va medicului sau farmacistului. Nu intepati si nu taiati incalzitoarele. Daca din intamplare continutul devine expus evitati contactul cu ochii si gura si aruncati imediat.

Compozitie: Pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.

30 produse din aceeasi categorie