Catalog produse

Produse Noi

Opritor Cauciuc pentru Fir 15buc Marime S

79006001

EnergoTeam

1,50 lei

Ideale pentru diverse situatii de pescuit, opritoarele din cauciuc sunt utilizate in monturile in care se folosesc fie plute culisante (pescuitul stationar), fie plumbi culisanti (pescuit la rapitori cu plumbi tip bullet sai sferici.

Una dintre cele mai populare aplicatii, insa, este cea de protectie a nodurilor, prin simpla fixare a acestora (a opritorului de cauciuc) asupra legaturii realizate. In acest mod, fie plumbul, pluta culisanta sau tubul antinod (specific tehnicii feeder), care traverseaza legatura nu-i afecteaza rezistenta.

Multi se intreaba care este modalitatea de fixare a opritoarelor pe fir. Nimic mai simplu: Opritoarele se livreaza pe un monofilament cu o bucla in capat. Prin aceasta bucla introducem firul pe care vrem sa fixam opritorul. Mai intai, trecem opritorul pe ambele capete ale firului principal, dupa care extragem capatul mai scurt. Bineinteles, aceasta operatiune trebuie realizata cand nu avem un carlig deja legat pe firul pe care intentionam sa trecem opritorul.

Cantitate: 15buc

Material: Cauciuc

Culoare: Neagra

Prezentare: Dispozitiv cu trei fire mono, cu bucle pentru transfer pe linia dorita

30 produse din aceeasi categorie