Maggot Clip Viermusi Prologic LM 6mm 20buc

Maggot Clip Viermusi Prologic 6mm 20buc

A.PRO.49944
29,52 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Maggot Clip Viermusi Prologic 6mm 20buc

Probabil una dintre cele mai eficiente momeli de primavara in pescuitul crapului sunt viermusii. Cu un continut proteic ridicat, acestia sunt alesi de pesti pentru un aport mare de energie obtinut cu un efort relativ mic. Asemenea larvelor de chironomide, viermusii sunt momeli destul de fragile, ale caror prezentare in carlig trebuie sa fie cat mai evidentiat, dar cu grija mare pentru pastrarea viermusilor vii, ca sa prezinte interes pestelui, chiar si dupa mai multe ore sub apa.

Clipsurile pentru viermusi reprezinta o tija subtire de sarma pe care pot fi insiruiti viermusii. Combinatiile de culori (viermusi rosii si viermusi albi) sunt recomandate, pentru marirea puterii de atractie. Totodata, pe tija de sarma se poate fixa si un burete plutitor de mici dimensiuni, care sa asigure plutirea intregii monturi, macar pe dimensiunea de fir de par de la carlig.

Locasul in care firul de par se leaga de clips este acel sant minuscul opus curburii mari pe care se insira viermusii. Firul care face legatura dintre clips si carlig va ramane in acest sant, fara riscul de a deteriora viermusii in timpul lanseului.

Fixarea viermusilor pe clipsuri se face prin introducerea acestora in bratul ascutit. In functie de apetitul pestilor, putem insirui de la 3 pana la 10 viermusi. Este recomandata folosirea dipurilor tip pulbere inainte de lansarea in apa. Aceste dipuri au si un rol colant, impiedicand deteriorarea acestora in timpul lanseului

Specificatii tehnice:

  • Material: sarma fina anticoroziva
  • Mecanism: clips cu o parte ascutita
  • Recomandare montura: fir de par
  • Denumire generica de montura cu Maggot Clip: Medusa
  • Diametru clips metalic: 6mm
  • Cantitate plic: 20buc
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.