Aditiv Praf Concentrat Sensas Carpix 300g Sensas

Aditiv Praf Concentrat Sensas Carpix 300g

A0.S00651
20,99 lei
cu TVA

Sensas Carpix este cel mai faimos aditiv de crap tip pudra produs de compania franceza. Are o aroma dulce, puternica de capsuni si fragi si este ideal pentru aromatizarea porumbului si, respectiv, a nadelor uscate. 

 

Aditiv Praf Concentrat Sensas Carpix 300g

Niciun alt aditiv nu se bucura de o popularitate atat de mare precum Carpix de la Sensas. Aditivul special are un efect incredibil, odata adaugat in nada pentru pescuitul crapului

Rolul principal a lui Carpix nu sta doar in valoarea nutritiva sporita pe care o confera, ci si in atractivitatea nadei.

Pentru pescarii de crap pentru care nadirea cu porumb este singura varianta prinzatoare, Carpix este cunoscut ca singurul aditiv eficient prin adaugire in apa in care se lasa boabele la inmuiat.

Modalitate de preparare:

Acoperiti cu apa intr-un recipient 10 kilograme de porumb, amestecati apoi cu 300 de grame de Carpix. lasati cel putin 24 de ore porumbul la inmuiat. Este de preferat sa adaugati si seminte si ulei de canepa. Totodata, este indicat ca nadirea sa o faceti cu racheta, pentru ca aroma sa se disperseze in apa.

Produs realizat in Franta

Specificatii tehnice:

  • Aditiv praf de concentratie mare
  • Se recomanda dozare ponderata
  • Granulatie: semifina
  • Cantitate: 300g
  • Produs realizat in Franta
Greutate
300g
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.