Spray Atractant Somn Black Cat Flavour Red Stinky Calamaris 100ml Black Cat

Spray Atractant Somn Black Cat Flavour Red Stinky Calamaris 100ml

1415223907003
44,78 lei
cu TVA

Extrasul de calamar este unul dintre cei mai eficienti atractanti pentru somn. Are rolul de amplifica izul momelii de carlig pe care o folosim. Se aplica prin pulverizare. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Spray Atractant Somn Black Cat Flavour Red Stinky Calamaris 100ml

Unul dintre cei mai faimosi atractanti pentru somn, extractul din raci este eficient atat cand folosim momeli vii (lipitoare, coropisnita, peste viu sau buchet de rame), cat si atunci cand pescuim cu naluci moi sau metalice. (de ex. se pulverizeaza pe montura tip Clonc Teaser)

Ideea folosirii atractantului la somn este veche si s-a dovedit a fi extrem de eficienta datorita faptului ca pestele raspunde excelent la stimulii olfactivi care compun hrana obisnuita. 

Stinky Calamaris are o componenta uleoiasa, obtinuta din prelucrarea (tocarea calamarilor), care reuseste sa actioneze ca o dara de iz in ape cu un curent mediu sau rapid. In mod evident, pe lacuri, efectul va fi mai static, dar eficient. 

Specificatii tehnice:

  • Prezentare: Flacon spray
  • Modalitate de aplicare: Pulverizare
  • Cantitate: 100ml
  • Culoare: Rosie
  • Continut: Stinky Calamaris (Calamar Imputit)
  • Aplicatie: pescuit la clonc, pescuit stationat la somn
  • Atractivitate crescuta 

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.