Spray Atractant Somn Black Cat Flavour Black Happy Cadaver 100ml Black Cat

Spray Atractant Somn Black Cat Flavour Black Happy Cadaver 100ml

1415223907004
49,57 lei
cu TVA

Extrasul de rame este unul dintre cei mai eficienti atractanti pentru somn. Are rolul de amplifica izul momelii de carlig pe care o folosim. Se aplica prin pulverizare. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Spray Atractant Somn Black Cat Flavour Black Happy Cadaver 100ml

Ideea folosirii atractantului la somn este deja arhicunoscuta si s-a dovedit a fi extrem de eficienta datorita faptului ca pestele raspunde excelent la stimulii olfactivi care compun hrana obisnuita. Pe scurt, cu cat miroase mai urat, cu atat mai bine. 

Happy Cadaver are o componenta uleoiasa, obtinuta din tocarea si presarea diferitelor specii de pesti de talie mica lasate o perioada limitata pentru descopunere. Aceasta aroma reuseste sa actioneze ca o dara de iz in ape cu un curent mediu sau rapid. In mod evident, pe lacuri, efectul va fi mai static, dar eficient. 

Specificatii tehnice:

  • Prezentare: Flacon spray
  • Modalitate de aplicare: Pulverizare
  • Cantitate: 100ml
  • Culoare: transparent
  • Miros neplacut
  • Continut: Happy Cadaver (ulei din Pesti si vietati marine lasate la descopunere o perioada limitata de timp)
  • Atractivitate crescuta 

Atentie: Produs extrem de urat mirositor, se recomanda manipularea cu manusi latex si neaparat in aer liber. Pulverizati continutul pe momeala numai deasupra apei. 

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.