Set Avertizori Lanseta Somn Black Cat Radio 2+Statie Black Cat

Set Avertizori Lanseta Somn Black Cat Radio 2+Statie

4226802999
Stoc epuizat
1.086,41 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Set Avertizori Lanseta Somn Black Cat Radio 2+Statie

Set de avertizori ideali pentru situatiile in care tabara se afla la o distanta mai mare de locul in care amplasam lansetele. 

Avertizorii functioneaza pe principiul sensibilitatii de miscare (nu au rotita magnetica, asemenea avertizorilor clasici de crap). Firul nu trece prin corpul sau suprafata avertizorului, deci evadarile furibunde, nu ne vor incurca firul in acesti. 

Senzorii beneficiaza de un sistem de montare pe lanseta de somn cu ajutorul unei cleme solide, pretabile pentru o varietate mare de diametre de blanc. 

Avertizorii beneficiaza de avertizare sonora, dar si de avertizare vizuala (cu LED cu iluminare intermitenta). Puteti regla volumul, senzitivitatea si tonul cu ajutorul butoanelor frontale. Butonul de volum, de altfel, functioneaza si ca functie Pornire/Oprire. 

Avertizorii vor semnaliza imediat vibratiile violente ale lansetei, dar si evadarile lente, sustinute. Alimentarea avertizorilor se face cu baterii AA (nu sunt incluse)

Specificatii tehnice:

  • Raza maxima de actiune 50m
  • Alimentare avertizori: 2 Baterii AA (nu sunt incluse)
  • Alimentare statie: 1 Baterie 9V (nu este inclusa)
  • Reglaj de ton, volum si sensibilitate - Avertizori
  • Reglaj de volum si ton - Statia Radio
  • Semnal de baterie descarcata
  • Produs realizat de divizia Rhino - Black Cat

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.