Catalog produse

Produse Noi

Set Avertizori Radio CE Enza 4+1

78000094

Carp Expert Baits

384,00 lei

Dezvoltarii explozive a pescuitului de crap se datoreaza raspandirea avertizoarelor electrice.

Carp Expert Enza este un dispozitiv foarte simplu si foarte sigur.

Pe avertizor puteti ajusta volumul si tonul cu ajutorul a doua butoane, astfel incat, in plus fata de culori, puteti afla dupa sunetul diferit pe care lanseta aveti trăsatura. Volumul poate fi ajustat treptat.

După trasatura, LED-ul ramane aprins timp de 30 de secunde.

Intrarea de pe partea inferioara serveste la conectarea swingerului electric la alimentare.

Este pe deplin rezistent la ploaie, asa ca poate fi folosit in ploaie pentru ore lungi.

Tija filetata poate fi atasata la orice tip de suport, trepied sau rod-pod.

Locul destinat pentru suportul lansetei are o insertie cauciucata, deci atunci cand avem de-a face cu o trasatura mai puternica, batul de pescuit nu va aluneca din suport.

Functioneaza cu baterie de 9V.

Receptorul este un instrument de forma placuta practica, ce incape intr-un buzunar. Cel mai mare avantaj al sau este ca arata cu leduri diferite pe care lanseta avem trasatura la momentul respectiv. Ledul lumineaza timp de 30 secunde după trasatura.

Bateria de 9V asigura functționarea indelungata a aparatului, mai bine de 100 ore. Merita sa scoatem bateriile după fiecare utilizare si sa le transportam separat.

Este posibil sa configurati doua tipuri de sunete si puteti, de asemenea, sa o dezactivati si, probabil cel mai important lucru, sa il puneti in modul de vibrare. Deci, nu veti deranja pescarii de langa voi sau pestii aflati in apropiere!

Dispune de o raza de actiune de 150 m, astfel incat linistit ne putem indeparta de lansete, putem fi siguri ca ne va semnala in caz de trasatura.

Este pusa pe piata impreuna cu un toc rigid, cu aspect placut, care protejeaza aparatul de loviturile mai mici.

30 produse din aceeasi categorie