Stabilizator LED CE Galben

Stabilizator Snag Bar LED CE Galben

77090933
40,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Stabilizatorul este un dispozitiv ingenios, folosit indeobste de catre pescarii de crap, care este menit sa impiedice alunecare lansetei de pe avertizorul electric. Aceste situatii neplacute pot surveni atunci cand pestele mananca extrem de violent si trasaturile sunt extrem de puternic, dar mai ales atunci cand pescuit cu firul in unghi mic.

Spre deosebire de alte modele de pe piata, acest dispozitiv beneficiaza de ceva in plus. Un sistem de fixare care permite atasarea langa orice avertizor, indiferent de grosime, datorita zonei ovale perforate in partea de baza. 

Stabilizatorul are bratele cu leduri puternice incorporate iar sursa de energie es chiar avertizorul, care trebuie sa aiba o mufa Jack pentru alimentare. Astfel, pe langa leduri leavertizorului vom avea o semnalizare suplimentara si pe bratele acestui dispozitiv ingenios. 

Pentru o corelare cat mai usoara a culorii avertizorului (daca le avem pe culori) cu cele ale stabilizatoarelor, nu mai e nevoie sa desurubam avertizorul pentru a-l aseza la culoarea dorita. In mod foarte simplu, desurubam bratele colorate si le insurubam la culoarea dorita. Aceasta operatiune este destul de riscanta la alte modele de stabilizatori, dar aici, constructia solida nu va creea nicio problema. 

Detalii tehnice:

Mufa de alimentare pentru conectare la avertizor

Brate interschimbabile cu LED-uri incorporate

Montare facila, indiferent de grosimea sau marimea avertizorului

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.