Cutie Black Cat Tackle Keeper S48 Shallow 35x22x5cm Black Cat
Cutie Black Cat Tackle Keeper S48 Shallow 35x22x5cm Black Cat
Cutie Black Cat Tackle Keeper S48 Shallow 35x22x5cm Black Cat
Cutie Black Cat Tackle Keeper S48 Shallow 35x22x5cm Black Cat

Cutie Black Cat Tackle Keeper S48 Shallow 35x22x5cm

407228061052
Ultimele produse in stoc
98,65 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Cutie Black Cat Tackle Keeper S48 Shallow 35x22x5cm

Cutia Black Cat Tackle Keeper este un sistem inteligent de stocare. Datorita materiei prime folosite, plastic de inalta calitate X-strong, cu protecție UV este posibila mentinerea calitatii si culorii nalucilor. Diferitele compartimente ofera flexibilitatea de a-ti crea propria cutie individuala. Clemele sunt detasabile si asigura o prindere buna si o inchidere optima. Capacul transparent ofera, de asemenea, o imagine de ansamblu asupra accesoriilor mici si a nalucilor din interior. Cutia Black Cat Tackle Keeper este warm-proof, adica rezistenta la plastifianti si prin urmare, potrivita pentru toate tipurile de plastice moi. Exista intr-o gama de 4 dimensiuni diferite. Este un instrument extrem de util pentru pescarii de somn, spinning, street fishing dar in egala masura poate fi utilizata si de crapari si de feederisti.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiune: 35x22x5cm
  • Culoare: gri
  • Material: plastic
  • Greutate: 515g
  • Specie peste: somn, stiuca, salau, biban, bass, avat, clean, vaduvita, pastrav, lipan, lostrita, platica, babusca, rosioara, caras, crap, amur, novac, sanger, buffalo, lin, mreana, scobar
  • Stil pescuit: Spinning, Bait casting, Street fishing, Crap, Feeder, Somn, Barca, Dunare, Match, Sheffield, Bologneza, Stationar, Surfcasting

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.