Lanseta Dunare Colmic Araton Pro 3.10m 70-300g Colmic

Lanseta Dunare Colmic Araton Pro 3.10m 70-300g

CAAR02B
1.110,00 lei
cu TVA

Una dintre cele ma versatile lansete realizate de Colmic, Araton Pro este conceputa cu aplicatie directa in pescuitul la crap pe Dunare, fie din barca, fie de pe mal

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Dunare Colmic Araton Pro 3.10m 70-300g

Lanseta Colmic Araton Pro este un nou model de lanseta pt pescuitul din barca ce inlocuieste cu succes vechiul model Araton. Este o lanseta superba, rigida ce poate fi folosita in pescuitul cu monturi care se incadreaza intr-o plaja larga de greutati, datorita varfurilor de semnalizare incluse (4 la numar) 

Araton Pro este construita pe un blank de carbon High Modulus, rigida cu rezerva mare de putere, dar si cu o zona de varf senzitiva, conferita de cele patru varfuri de schimb cu puteri diferite. Calitatea finisajelor este excelenta, diametrul redus al talonului, cat si rezerva incredibila de putere fac ca aceasta lanseta sa fie de exceptie.

Veti ramane suprinsi de echilibrul perfect al lansetei in mana, indiferent de talia mulinetei pe care o folosim. Greutatea redusa care se datoreaza blankului din carbon inalt modular permite armare cu mulinete din plaja 5000-8000, mai ales pentru pasionatii de crap, dar si mulinete 8000-12000 pentru cei care pescuiesc la somn. In mod evident, pentru monturile cele mai grele, vom monta varful cel mai puternic, care completeaza actiunea maxima de 300 de grame. 

Araton Pro, alaturi de modelul Calibra, este una dintre cele mai reusite lansete de Dunare, atat pentru mal (modelele mai lungi, cat si pentru barca). 

Specificatii tehnice:

  • Greutate: 236g
  • Lungime la transport: 106cm
  • Blank: Carbon High Modulus
  • Numar segmente: 3
  • Varfuri de semnalizare: 4
  • Plaja de putere varfuri: 70-300g
  • Material maner: EVA Black
  • Constructie maner: Full Grip
  • Husa din material textil (Velur)

Lungime
3.10m
Numar Varfuri Semnalizare
4
Putere Aruncare
70-300g
Segmente
3
Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.