Binoclu cu Telemetru Zeiss Victory RF 10x42

Binoclu cu Telemetru Zeiss Victory RF 10x42

VZ.524549
19.257,70 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 
ZEISS Victory RF stabilește un nou standard în clasa premium a rangefinderelor laser. Cu un sistem de informații balistice numit BIS II și conexiune Bluetooth, noua serie Victory RF este conceput special pentru vânătorii ce preferă să tragă la distanțe mari.

Rangefinder-ul oferă toate datele relevante în mai puțin de o secundă. Folosind aplicația ZEISS Hunting App, datele balistice pot fi upload-ate în rangefinder, iar prin măsurătorile precise ale acestuia, vor fi afișate datele exacte de ieșire personalizate. Cu o putere de măsurare de până la 2300 de metri, sistemul inovator BIS II calculează cu corectitudine poziția cu ajutorul senzorilor de mediu pentru unghi, temperatură și presiunea atmosferică.

În plus față de designul modern convențional, noul Victory RF beneficiază de elemente ergonomice excelente precum puntea dublă și rotița focală foarte mare, evitând astfel alte accesorii în plus care vă îngreunează experiența de observare confortabilă. Elementele optice de înaltă performanță asigură imagini strălucitoare și foarte clare, în special în condiții de amurg, protejate fiind de o carcasă robustă de magneziu.

Conectivitatea cu ZEISS Hunting App:

ZEISS Victory RF este primul binoclu cu telemetru de clasă premium care beneficiază de conexiune Bluetooth. Acest lucru îi permite noului Victory RF să se conecteze foarte ușor la aplicația ZEISS Hunting App. În acest mod, utilizatorul va putea să-și personalizeze datele balistice în aplicație, ca apoi să le transfere prin Bluetooth direct în Victory RF, evitând astfel folosirea unor valori estimate. Toate setările binoclului (luminozitate, formatul afișajului) pot fi ajustate din aplicația ZEISS Hunting App, iar prin conexiunea Bluetooth, acestea pot fi upload-ate în Victory RF.

Specificatii:
Tip: Rangefinder
Factor crepuscular: 20,5
Greutate: 915 g
Lungime: 166 mm
Câmp vizual: 11,5 m@100m
Corecţie dioptrie: +/- 3 dpt.
Distanţa optimă ocular-ochi: 17mm

Compania Carl Zeiss AG a fost fondata de catre opticianul de origine germana Carl Zeiss (1800-1888).

Activitatea initiala se rezuma la productia de lentile si microscoape; odata cu dezvoltarea companiei au aparut noi elemente in lista de produse optice: binocluri, lunete, camere foto, telescoape, dar si instrumente medicale. 

Numele Zeiss se identifica cu excelenta in domeniul opticii. Lentilele Carl Zeiss sunt unanim recunoscute ca extrem de bine fabricate, reprezentand o garantie a imaginilor clare, de inalta calitate.

Binoclurile beneficiaza din plin de toate tehnologiile revolutionare brevetate de-a lungul timpului de catre opticienii profesionisti ai companiei Zeiss. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.