Boilies Benzar Mix Turbo Boilies Usturoi 25mm 800g Benzar Mix

Boilies Benzar Mix Turbo Boilies Usturoi 25mm 800g

98018246
Stoc epuizat
23,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Boilies Benzar Mix Turbo Boilies Usturoi 25mm 800g

O noua serie de boiliesuri lansate pe piata dupa reteta lui Benzar Zsolt, cu diametre de 25 de milimetri, care au ca tinta pescuitul ciprindelor (crapului) de talie mare. Intrucat Zsolt este faimos pentru numeroasele retete de succes, fie de mixuri, fie de pelete sau de nade specializate pe specii, crapul fie pescuit pe ape salbatice, fie pe carpodromuri - ramane una dintre marile sale pasiuni. 

Betaina si stimulatorii naturali de apetit sunt baza de pornire la realizarea acestor momeli, care pot fi folosite atat pentru carlig, cat si pentru realizarea patului de nada. 

Sunt boiliesuri fierte, deci vor rezista cu brio atacului somnului pitic sau a ciprinidelor de talie mica: caras, platica, babusca sau rosioara. Cu toate acestea, timpul de raspuns pentru crap ramane scurt, pentru simplul motiv al ingredientelor de atractie. 

Este indicat ca boiliesurile pentru carlig sa le pregatim prin pastrare in dipuri. Astfel, ele vor iesi in evidenta in zona nadita. 

Diametrul de 25 de milimetri este menit sa faca o selectie si nu uitati ca, pe firul de par, aveti libertatea de a fixa si doua bile cu popup (double snowman) sau o bila cu un pop-up (regular snowman) si chiar variante echilibrate cu alice pe forfac, 

Specificatii tehnice:

  • Diametru: 25mm
  • Cantitate: 800g
  • Contin stimulatori naturali de apetit (APSN)
  • Continut ridicat de Betaina
  • Aroma: Usturoi
  • Produs realizat in UE
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.