Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

Lanseta Bologneza Benzar Bolo Allround 7m

11030700

Benzar Mix

380,00 lei

400,00 lei

-5%

Una dintre cele mai mari inovatii ale lui Benzar Zsolt, multiplul nostru campion de pescuit stationar este modelul Allround Bolo. O telescopica usoara, cu sageata (dreapta) si usor de manevrat, Allround Bolo va deveni in scurt timp preferata pasionatilor de pescuit pe rau. 

Construita din carbon IM10, aceasta bologneza se remarca prin precizia pe care ne-o confera in lanseuri. Este stiut faptul ca plasarea cat mai precisa a monturii este una dintre cheile succesului in pescuitul la Bologneza. Prin faptul ca nu are un comportament parabolic, de indoire, avem posibilitatea sa lansam in zonele in care intuim sa se hraneste pestele. 

Despre caracteristici, numai de bine: Talonul are diametru la varianta de 7m de numai 24.7mm. Asta inseamna ca vorbim de o lanseta pe care o putem avea in mana o zi intreaga, fara sa obosim. Bineinteles, tineti seama de o mulineta care sa o echilibreze corect (model UL sau Bolo). 

Lanseta are doua inele culisante pe segmentul de varf si inca unul, tot culisant, pe cel de-al doilea segment (dupa varf). Partea de culisare a acestora este realizata din acelasi material din care este fabricat blancul. Deci riscul de accidente cauzate de duritatea diferita a materialelor este redus la zero. Totodata, suparatorul blocaj al inelelor culisante dispare prin acest mic artificiu. Este, totusi, important ca mufarea lansetei si transportul acesteia sa se realizeze cu grija. 

Inelele au picior lung pentru a preveni "lipirea firului" pe blanc, dar si pastila ceramica subtiata, pentru a pastra greutatea ansamblului la minim, 

Mandrina este specifica tehnicii bolo, cu clapeta de prindere a mulinetei. Plasarea mandrinei la 45 de centimetri de cotor a fost facuta pentru o echilibrare cat mai buna. 

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 7m
  • Segmente: 7
  • Inele culisante: 2+1 (pe segmente varf 2buc, pe cel de-al doilea 1buc)
  • Diametru talon: 24.7mm
  • Mandrina tip clip-on bolo
  • Material: Carbon IM10
  • Pastila inele: Subtiata (Siliciu Carbon)
  • Greutate: 396g
  • Lungime de transport: 143cm
Greutate 210g
Lungime 5m
Putere Aruncare 5-20g
Segmente 5

30 produse din aceeasi categorie