Broasca Daiwa Soft D-Frog Maro 6cm 17g

D.15605.006
32,57 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Pe tot parcursul sezonului cald, broastele reprezinta o prada usoara pentru stiuca, somn si avat. Cu prepoderenta, cel mai iscusit rapitor pentru hranirea cu broaste este stiuca, dat fiind si mediul natural propice in care vietuieste.

Cei de la Daiwa au conceput o naluca siliconica cu trasaturi si culori extrem de realiste, usor de pescuit mai ales in zonele cu vegetatie aundenta.

D-FROG se pescuiese usor la suprafata apei, tehnica ideala de recuperare fiind denumita Dog-Walk. Asta inseamna recuperare cu stopuri dese, pentru a da posibilitatea stiucii sa atace. Momentul cel mai des al atacului rapitorului va surveni atunci cand naluca este oprita. Trebuie sa va pregatiti pentru multe atacuri ratate, mai ales pentru faptul ca naluca trebuie sa ajunga integral intre falcile stiucii.

Costructia speciala inner-tunnel-construction impiedica patrunderea apei in interiorul corpului pe langa carlig. Ancora dubla puternica este integrata in corp, pentru a permite o prezentare fara probleme in zonele cu vegetatie, fara agataturi frecvente.

Skirturile laterale contribuie pentru mascarea carligelor, dar si pentru efectul de evlutie a meduzei in momentul in care stopam recuperarea.

Specificatii tehnice:

  • Culoare: Maro
  • Ochi realisti construiti in profil
  • Corp siliconic
  • Carlig dublu Extra Strong (Daiwa)
  • Evolutie: Orizontala
  • Specia Tinta: Stiuca
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.