Catalog produse

Produse Noi

Cap Minciog Super Rubber Plasa Cauciucata 50x60cm

71024150

Carp Expert Baits

59,00 lei

Probabil unul dintre cele mai reusite capete de minciog din seria Carp Expert, care beneficiaza de doua atuuri de mare importanta in pescuitul de placere si cel de competitie: greutatea redusa si plasa cauciucata, care previne incurcarea monturii/a forfacului. 

Cu o latime de 50 de centimetri si o o lungime a capului de 60 de centimetri, ne va oferi suportul ideal pentru capturarea unui peste de dimeniuni considerabile (chiar si a pestilor de peste 10kg). In acest sens, adancimea plasei este una considerabila, de 60 de centimetri. In mod evident, capturile de talie 6-8kg sunt cele mai potrivite pentru o capturare in conditii optime, care sa nu afecteze nici structura cozii de minciog pe care o vom folosi. 

Marimea ochiului de doar 10mm este extrem de importanta, mai ales ca, la modelele clasice intalneam des situatia in care montura de stationar, plumbul sau cosuletul feeder, trecea prin plasa, agatand carligul. 

Faptul ca plasa este cauciucata ne va feri de o scoatere greoaie a carligului, in cazul in care acesta scapa din gura pestelui. Un alt avantaj al plasei cauciucate este faptul ca nu retine apa si nu se ingreuneaza in momentul in care il ridicam din apa. Bineinteles, procesul uscarii este extrem de rapid si nu vom avea bataie de cap nici cu mirosurile pe care plasele conventionale il retin. 

Beneficiaza de filet universal, care se va potrivi la majoritatea cozilor de minciog disponibile pe piata. 

Daca dupa folosire uscarea rapida se face corespunzator, vom menaja plasa cauciucata si il vom putea folosi o perioada indelungata, pana la 10 ani. Recomandat a se pastra in loc racoros, ferit de razele soarelui. 

Detalii tehnice:

Lungime: 60cm

Latime: 50cm

Adancime Plasa: 60cm

Material Plasa: Cauciuc

Cadru: Aluminiu vopsit electrostatic

Diametru ochi: 10mm

Filet universal

  

30 produse din aceeasi categorie