Carlige Maver Katana 1245 Nr.10 10buc

1245A010
7,50 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Carlige Maver Katana 1245 Nr.10 10buc

Seria 1245 de la Maver este caracterizata prin tija alungita, ideala pentru armare cu momeli vii sau bucatica de peste. Sunt extrem de solide si sunt forjate prin presare laterala (tehnologie japoneza). 

Specificatii tehnice:

  • Tija Alungita
  • Terminatie tija: Ochet
  • Culoare: Neagra
  • Tehnologie de forjare: Presare laterala
  • Tehnica de pescuit: Rapitori
  • Marime: 10
  • Cantitate plic: 10buc
Marime
nr. 10

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.