Ancore Somn Gamakatsu 13B BR nr 2/0 10buc Gamakatsu

Ancore Somn Gamakatsu 13B BR nr 2/0 10buc

GK.146665.02
76,88 lei
cu TVA

Unele dintre cele mai ascutite si rezistente ancore de pe piata, ideale pentru armarea nalucilor de somn si stiuca. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Ancore Somn Gamakatsu 13B BR nr 2/0 10buc

Un produs de nelipsit in trusa oricarui pescar de clonc, modelul de ancora 13B de la Gamakatsu nu are rival in rezistenta si putere de penetrare.

Ceea ce caracterizeaza acest model este tocmai tehnologia unica de ascutire, care permite ca, dintr-un brat de grosime considerabila, sa ajungi la un varf suficient de subtire incat sa nu rateze orice tentativa de intepare a pestelui.

Practic, japonezii de la Gamakatsu au ajuns la performanta unica de a pastra durabilitatea materialului, chiar si in zona in care materialul se subtiaza. Pentru rezistenta maxima, cei de la Gamakatsu au sudat cele trei brate pana in punctul de separare a acestora. Veti observa ca multi alti producatori nu obisnuiesc sa sudeze bratele de la ochet pana la curbura, tehnologia fiind una migaloasa si greu de realizat.

Modelul 13B, marimile 2/0 si 3/0 au fost folosite cu succes in pescuitul la clonc pe Dunare de catre consultantii nostri. Fisela a testat pentru prima oara acest model de ancore in 2008, la o partida de pescuit pe Ebru, In Spania.

Spre deosebire de carligele simple folosite in monturile de pescuit stationar, ancorele au avantajul faptului ca pot "receptiona" muscatura pestelui din orice directie, mai ales cand e vorba de pescuitul la clonc. Pestele poate ataca buchetul de rame, calamarul, tiparul sau bucata de ficat urcand dinspre substrat (urcand), sau din laterale. Astfel, mascarea bratelor cu momeala, da senzatia unei "prajituri" care se deplaseaza cu viteza curentului. Bineinteles, trei brate pot sustine o cantitate mai mare de rame decat un carlig simplu, deci avem si un avantaj al vizualizarii usoare pe ecranul sonarului a momelii.

Ancorele sunt recomandate pentru monturile fixe, cu preponderenta cand vine vorba de pescuitul cu pestisori momeala. Unul din brate de infige in spinarea pestelui-momeala (fara a-i perfora sira spinarii), celelalte brate raman libere pentru intepare. Este important sa calibrati marimea ancorelor cu marimea pestisorului momeala. Pentru modelul 3/0 puteti folosi carasi de pana la 500g. Folosirea plutei de grund reprezinta un plus pentru atragerea celui mai mare rapitor al apelor noastre.

Specificatii tehnice:

  • Cantitate: 10buc
  • Produse in Japonia
  • Contraspin Solid
  • Ochet supradimensionat pentru legare facila forfacuri de diametre mari
  • Culoare: Bronz
  • Tehnologie de ascutire: Super Sharp
  • Marime: 2/0
  • Produs realizat in Japonia

Gamaktsu este un brand etalon in randu producatorilor de carlige, in primul rand prin tehnologia unica de ascutire, dar si prelucrare a materiei prime in realizarea carligelor de pescuit. Ageritatea si rezistenta carligelor, dar si varitatea mare de tehnici de pescuit acoperita prin multitudinea de modele fac ca Gamakatsu sa ocupe de mai bine de doua decenii fotoliul de lider al producatorilor de carlige de pe mapamond. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.