Carlig Somn Black Cat Buzzer Hook Silver No.7/0 Black Cat

Carlig Somn Black Cat Buzzer Hook Silver No.7/0

1210224479700
74,84 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Carlig Somn Black Cat Buzzer Hook Silver No.7/0

Carligul Black Cat Buzzer Hook se bazeaza pe un carlig Ghost Hook caruia I s-a atasat un buzzer (spinner blade – vartej rotativ) pe zona de curbura. Lama buzzerului se roteste la cea mai mica rezistenta opusa de apa in momentul prezentarii monturii fie pe orizontala fie pe verticala. Se creeaza astfel o sursa suplimentara de vartejuri si atractie chiar langa momeala. Poate fi utilizat in pescuitul somnului montandu-l atat pe pestisorii vii (caras, crap, platica, etc.), morti cat si pe naluci flexibile.

Specificatii tehnice:

  • Marime carlig (No): 7/0
  • Forma/culoare: Argintiu
  • Numar bucati in pachet: 1
  • Specie peste: somn, stiuca
  • Stil pescuit: Somn, Dunare, Barca

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.