Cicada Siliconica Vida Slim B 9cm 80g Vida Lures

Cicada Siliconica Vida Slim B 9cm 80g

VSLIM10-80-B
Stoc epuizat
27,00 lei
cu TVA

Cicada pentru avat si salau Vida Silm iese in evidenta prin distributia lestajului pe zona abdomenului, menita sa-i confere o stabilitate excelenta in recuperare

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Cicada Siliconica Vida Slim B 9cm 80g

Cicada Siliconica Vida Slim este un hibrid intre o naluca siliconica si una metalica, facand parte din clasa nalucilor reactive, este o naluca foarte eficienta, o naluca de cautare. Miscarile agresive ale acestor naluci starnesc atacuri spectaculoase. 

Principiul de activare este simplu. Ordinul cicadelor impune prin constructie o recuperare continua, pentru ca miscarea sa fie cat mai realistica, centrul de greutate al nalucii este pozitionat in prima treime a corpului, in partea frontala. Baza nalucii in aceasta portiune este mai lata si astfel forma hidrodinamica este modificata spre rezistenta la inaintare, avand ca efect miscarea unduita a cicadei.

Vida Slim exploateaza agresivitatea constructiva a unei reactive cu vibratiile silentioase determinate de siliconul care reprezinta corpul nalucii. Sunt momente cand vibratiile care nu contin sunete puternice pot influenta major comportamentul pestilor rapitori.

Aplicatia se regaseste in pescuitul mai multor specii de pesti rapitori. Datorita formei si materialelor din care este confectionat, poate fi pescuit in toate zonele de interes unde sunt rapitorii. Nu este o naluca selectiva decat prin dimensiune, ceea ce o face versatila atunci cand tintim bancuri de bibani, avati sau pesti solitari precum somnul.

Aceasta naluca poate fi pescuita cu usurinta in toate palierele de adancime:

 *In suprafata, prin recuperare constanta este optima in pescuitul stiucii sau al avatului. 

 *In masa apei, tot in recuperare constanta dar la o viteza mai mica, este eficienta in acele momente cand salaii si bibanii se hranesc furibund in masa apei.

 *Recuperarile sacadate, cu pauza in zona substratului, poate fi o a 3 a optiune de prezentare, provocand curiozitate prin aparitia unor vibratii atipice pe zona in cauza. Este ingredientul cheie care nu numai ca atrage atentia, dar si starneste atacul atunci cand somnii si salaii sunt mai putin activi si evita alte tipuri de naluci.

Specificatii tehnice:

  • Dimensiune: 9cm
  • Greutate: 80g
  • Comportament in repaus: Scufundator
  • Armare: doua ancore
  • Aplicatie: Avat, Salau, Stiuca, Somn
  • Produs realizat in Serbia

Greutate
peste 25g
Vida Lures

Unul dintre cei mai faimosi producatori de naluci sarbi, Vida Lures se remarca prin modelele de naluci moi, cu atributele celor hard. Intregul portofoliu de produse realizate de compania sarbeasca are avantajul aplicatiei pe apele europene. Realizarea unor naluci cu invelis siliconic necesita un proces tehnologic complex care, odata materializat, se bucura de un succes enorm. 

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.