Clonc Pentru Somn Hunor Convex Pastila Cap 38mm Hunor

Clonc Pentru Somn Hunor Convex Pastila Cap 38mm

80351038
Stoc epuizat
52,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Clonc Pentru Somn Hunor Convex Pastila Cap 38mm

Pentru cei care se initiaza in tainele cloncului, este important de stiut faptul ca sunetul scos de acest instrument trezeste interesul si instinctul de rapitor al somnului. Tehnica de batut cloncul este, de asemenea, extrem de importanta, dar ea se dobandeste dupa cateva ore de practica. 

Daca n-ai trait pana acum experienta pescuitului la somn, e timpul sa o faci pentru ca cel mai traditional instrument de atractie a lui Silurus Glanis este acum disponibil si la noi. Lucrat manual, realizat integral din lemn, cloncul este o unealta care prinde viata in mana oricarui pescar iscusit.

Insistentele, practica indelungata sau sfatul unui lipovean reprezinta manualele de utilizare ale acestui instrument misterios.

Modelul Hunor are o pastila de dimensiuni medii, 38mm, deci se preteaza pentru pescuitul pe ape adanci. Invatati sa alternati in permanenta frecventa batailor cu ceea ce vedeti pe ecranul sonarului. Daca pestele se ridica inspre momeala, puteti rari frecventa batailor. Daca pestele incepe sa coboare, atunci aveti sansa sa il intoarceti printr-o bataie mai violenta, in intervale mai dese. 

Specificatii tehnice:

  • Diametru cap: 38mm
  • Material de constructie: lemn
  • Lungime totala: 38cm
  • Produs manufacturat in UE (Ungaria)
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.