Catalog produse

Produse Noi

Colant Viermusi Browning Crazy Glue 350g

9183935010

Browning

42,00 lei

Este stiut faptul ca viermusii sunt una dintre cele mai productive momeli, indiferent de temperatura apei. Miscarea naturala a viermusilor in apa, culoarea usor de identificat, fac ca aceasta nada vie sa fie plasata in topul momelilor de mare atractie.

Browning Crazy Glue 400ml este un colant foarte puternic si rapid pentru viermi. Permite realizarea bulgarilor de viermi pentru nadire in timp scurt.

Odata ajuns in apa, se dizolva rapid, eliberandu-i.

Instructiuni de folosire: Inainte de amestecul cu praful colant, intotdeauna treceti viermusii prin sita pentru a-i curata de rumegus sau nisip. Asezati viermusii intr-un recipient cu baza cat mai extinsa pentru a imprastia praful pe o suprafata cat mai mare. Folositi un pulverizator fin cu apa si aditivi pentru a umecta viermusii. Dupa imprastierea prafului Maggot Fix, intotdeauna lasati-i cel putin 3-4 minute pentru dizolvare.

Odata pasii mai sus parcursi, puteti realiza bulgari mici de viermusi pe care-i puteti lansa cu prastia sau cupa de nadire.

Pentru pasionatii pescuitului la feeder, viermusii amestecati cu Crazy Blue, pot fi indesati in cosuletul de nadire.

Inainte de lansarea cu prastia, pentru prevenirea lipirii de cupa, rostogoliti bulgarii in nisip, mix de nada sau faina de malai.


Detalii tehnice:

Prezentare: praf fin de culoare alba

Cantitate: 400ml

Viteza de lipire: instantanee, dupa umectarea viermusilor

Aroma: Naturala

16 produse din aceeasi categorie