Catalog produse

Produse Noi

Ata Matisaj 50DPF 100m Ultra Bright - Hot Pink

MFTUPA0022

Fuji

17,00 lei

Dupa teste indelungate si o colaborare stransa cu cei mai mari producatori de fire textile, Fuji si Anglers Resource au dezvoltat o formula noua si unica in producerea de fire specializate pentru matisari.

Noile fire sunt rezistente la UV, abraziune si imbatranire. Este binecunoscuta rezistenta fibrelor din poliester, acestea fiind prima alegere in aplicatiile outdoor, in special in aplicatiile din industria marina, datorita rezistentei incredibile in cele mai dure conditii, precum apa sarata si expunerea indelungata la razele soarelui.

Este o adevarata placere in utilizarea firelor din gama Ultra Poly, acestea asigurand prospetimea si stralucirea culorilor iar datorita tehnologiei avansate utilizate in construirea acestor fire, puteti conta pe continuitatea nuantei culorilor de la bobina la bobina. Fire premium pentru matisaje de la Fuji, calitate la superlativ !

Gama Ultra Poly Regular poate fi utilizata in matisarile de orice fel, rasina asezandu-se uniform si corect pe toata suprafata matisajului.

Firele din gama Ultra Bright pot fi tratate cu Color Preserver pentru a-si pastra culoarea sau pot fi utilizate fara a fi nevoie de aplicarea de CP, caz in care matisajele devin translucide pe masura ce rasina se polimerizeaza.

Linia de productie de ultima generatie permite pastrarea continua a culorilor, neexistand riscul diferentelor de culoare ale aceleiasi game.

Lungime: 100m

Cod Culoare: 022 (Roz Aprins)

30 produse din aceeasi categorie