Termeni si conditii de utilizare

1. Introducere 
Comandarea de produse de pe fisela.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Fisela Impex SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila. In cazul comenzilor facute sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma. fisela.ro isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare. 
2. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale 
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. fisela.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. fisela.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Fisela a notificat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu formularul de notificare inregistrat la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 10649/16.06.2012. Prelucrarea notificata a fost inscrisa sub nr. 23214 in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal.  
3. Parteneri 
fisela.ro are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania. 
4. Garantii 
fisela.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. fisela.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta. Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de noi de la acest client. 
5. Promotii si concursuri 
fisela.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre firma noastra in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. fisela.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe in orice moment fara nici o notificare prealabila. 
6. Greseli de tiparire 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, fisela.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
7. Taxe 
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la office at fisela.ro 
8. Dispute si conflicte 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.fisela.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre fisela.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 
9. Dispute si conflicte legate de pret 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, Fisela Impex SRL  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. (Art 1665 Noul Cod Civil - Pretul fictiv si Pretul derizoriu - actualizat 2020 - Legea 287/2009)
10. Conditii de Retur
Conform legislatiei in vigoare (Legea 449/2003 completata prin Ordonanta Guvernului nr.34/2014), orice comanda poate fi returnata fara explicatii suplimentare intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice de la data receptionarii produselor. Taxele de returnare se achita exclusiv de catre Client. IMPORTANT: Returul se poate face exclusiv cu firma de curierat acceptata de SC Fisela Impex SRL (Fan Courier). Costul expeditiei va fi transmis de catre agentul Fan Courier care va va prelua coletul. Este important ca produsul/produsele returnate fie in aceeasi stare sub aspect fizic si functional cum a fost la data cand a fost receptionat in baza comenzii facute on-line. Clientul trebuie sa raspunda pentru diminuarea valorii bunului, datorata utilizarii acestuia intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii caracteristicilor si modului de functionare. Fisela Impex SRL poate retine o suma de bani echivalenta cu costurile de reconditionare a produselor returnate cu deficiente de aspect, functionare, accesorii lipsa sau ambalaj incomplet, deteriorat excesiv sau lipsa. Aceasta suma este stabilita de catre un service autorizat in baza unei oferte de pret sau deviz de reparatie.
Informarea prealabila a Fisela Impex SRL despre intentia de returnare este necesara. Preluarea coletului retur de catre Fisela Impex SRL nu se va face fara o instiintare scrisa (email contact @ fisela.ro), prealabila transmisa de Client iar coletul se va returna cu spezele aferente clientului.  Daca clientul opteaza pentru rambursarea contravalorii marfurilor returnate, acest lucru se poate efectua exclusiv prin transfer bancar, intr-un cont bancar valid, conform legislatiei in vigoare. Returnarea banilor cash este interzisa de lege. 
Completarea FORMULARULUI DE RETUR disponibil pe situl nostru este necesara pentru a avea datele necesare intocmirii formalitatilor care implica procesul de retur (Factura Retur, Transfer Bancar, etc). Daca nu puteti accesa formularul de pe situl nostru, va rugam sa ne expediati informatiile (produs returnat cu specificarea codului si a denumirii, contul bancar, numele si prenumele titularului de cont, numar si data comanda) la adresa contact @ fisela.ro
Rambursarea sumei aferente produselor returnate se va face conform legislatiei in vigoare in termen de maxim 14 zile de la data receptionarii produselor de FISELA IMPEX SRL. Daca ati solicitat conditii speciale pentru livrare (ex. Livrare Sambata), suma aferenta serviciilor suplimentare va fi scazuta din valoarea facturii retur. 
IMPORTANT: Expedierea produsului returnat ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului. Va sfatuim sa folositi, pe cat posibil. ambalajele pe care le-am folosit pentru expedierea catre dvs. 
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.