Catalog produse

Produse Noi

Varf Semnalizare Lanseta Copca 8cm 0.075-0.25g

0
0/5 - 0 review-uri

UARO8125

Energofish

2,50 lei

Probabil unele dintre cele mai fine varfuri de semnalizare existente pe piata, acestea sunt accesoriul ideal pentru orice lanseta de pescuit la copca. Sistemul de fixare pe varful lansetei este realizat dintr-un material siliconic cu doua orificii: unul este destint fixarii pe varful lansetei de copca sau al lasetei tip Balalaika iar celalalt este un orificiu prin care introducem firul de pescuit pentru tensionarea efectiva a varfului.

Se recomanda pentru pescuitul la toate speciile de peste, fie rapitori, fie pasnici. Este foarte importanta calibrarea varfului cu greutatea nalucii (marmusca sau dandineta) sau chiar cu a carligului nelestat, dar incarcat cu viermusi sau larve de libelula.

Semnalizarea propriu zisa a trasaturii poate fi in doua feluri: prin vibrarea ridicarea si coborarea brusca semnalizatorului sau prin indreptarea efectiva a acestuia (echivalentul plutei puse pe lat in pescuitul statoar)

Detalii tehnice:

Materal plastic maleabil cu trei orificii (pentru introducerea firului)

Zona de varf este vopsita in culoare rosie pentru o vizualizare cat mai buna

Lungime totala: 8cm

Orificii pentru culisare fir: 2

Sistem de fixare pe lanseta din silicon

Orificiu cu tub de protectie pentru culisarea firului

Greutate Marmusca recomandata: 0.075-0.25g

Cantitate: 1buc

Produs Realizat in Rusia

<iframe width="540" height="304" src="https://www.youtube.com/embed/ll8kPg5gM1o?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="540" height="304" src="https://www.youtube.com/embed/I4WjtNS3aDA?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nu exista review-uri pentru moment.


Adauga Review

30 produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: