Fir Copca Maver TT Ice 0.21mm 150m 5.1kg Maver

Fir Copca Maver TT Ice 0.21mm 150m 5.1kg

920210
36,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Copca Maver TT Ice 0.21mm 150m 5.1kg

Un hibrid construit pe scheletul faimoasei serii de fire Smart TT, realizat din copolimeri de nylon in proportie de 50% si fluorocarbon, in acelasi procent. Compozitia de monofilament este cea care-i confera rezistenta de rupere liniara si nod iar cea de fluorocarbon are rolul de a-i asigura invizibilitatea sub apa, atat de importanta in tehnicile de finete pe care le aplicam la vreme rece. 

Totodata, rezistenta la abraziune a procentajului de fluorocarbon este cea care ne asigura de faptul, ca nu riscam sa sectionam firul in obstacolele submerse cu scoici sau in marginea taioasa a copcii. 

Maver TT Ice a fost testat cu brio la temperaturi de -20 de Grade Celsius, acolo unde caracteristicile altor monofilamente clasice incep sa se piarda. 

Specificatii tehnice:

  • Rezistenta la abraziune;
  • Rezistenta la nod;
  • Elasticitate scazuta;
  • Invizibil in apa;
  • Material: 50% nylon, 50% fluorocarbon;
  • Culoare: Ice color
  • Diametru: 0.21mm
  • Rezistenta inscrisa: 5.1kg
  • Lungile rola: 150m

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.