Cutit Vanatoare Marttiini Lynx132 Lama 13cm

Cutit Vanatoare Marttiini Lynx132 Lama 13cm

R.M.138010
Stoc epuizat
370,70 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Cutit Vanatoare Marttiini Finland Lynx132 Lama 13cm

Cutitele Marttiini se produc in localitatea Rovaniemi (Finlanda) inca din 1928. Petru nordici, cutitul a fost dintotdeauna un accesoriu important pentru supravietuire in conditiile cele mai grele. In proiectarea modelelor, finlandezii s-au concentrat intotdeauna pe utilitate, fie ca aplicatia lor este in pescuit, vanatoare, iesiri outdoor, bucatarii profesionale sau colectionari. 

Cel mai mare cutit din gama Lynx, modelul 132 cu lama de 13cm se remarca prin eleganta si acuratetea la detaliile de constructie. Este recomandat pentru transarea vanatului iar lama are un sant special pentru ghidarea sangelului la taiere. 

Manerul este realizat din mesteacan tratat. Lama are gravuri traditionale lapone. 

Specificatii tehnice:

  • Aplicatie: Cutit de vanatoare
  • Lama otel Suedez
  • Canal special pentru directionarea sangelui
  • Maner: din Mesteacan
  • Lungime lama: 13cm
  • Varf progresiv
  • Lama Marttinii cu inscriptia: J Marttiini Finland
  • Toc de piele stantat cu Marttiini Finland - Since 1928
  • Dimensiune totala: 24cm

Important:

Pentru o  utilizare cat mai indeungata se recomanda curatarea cu o bucata de bumbac curata, umeda. Aplicarea unui ulei care nu contine sare este extrem de benefica. Ascutirea ideala se face cu piatra diamantata sau piatra umeda (lama fiind extrem de rezistenta, nu necesita ascutire frecventa)

Marttiini este unul dintre cei mai faimosi producatori scandinavi de cutite. Fabrica finlandeza Marttiini si-a inceput productia cu aproape un secol in urma, in 1928, primele cutite fiind realizate de fondatorul brandului, Janne Marttiini. Pentru locuitorii din tarile scandinave, cutitul este un instrument care poate insemna supravietuirea, in conditii dure, motiv pentru care piata de desfacere a fost, la inceput, tara de origine, Finlanda. Principiul pe care urmasii fondatorului l-au urmat a fost simplu: sa construim cutite care sa fie utile pentru cei care le vor folosi. Designul cu motive lapone care completeaza calitatea produselor Martiini este apreciat de vanatori, pescari, colectionari, pasionati de bucatarie si iesiri in natura. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.