Lanseta Feeder Maver Evanon 3.60m 70g 3+4 Varfuri Maver

Lanseta Feeder Maver Evanon 3.60m 70g 3+4 Varfuri

5814001
1.380,00 lei
cu TVA

Una dintre cele mai reusite lansete de feeder de la Maver, seria Evanon se remarca prin eleganta in detaliile de constructie, dar si actiunea unica a blankului in tensionare. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Feeder Maver Evanon 3.60m 70g 3+4 Varfuri

Maver este printre singurii producatori de lansete de feeder care exceleaza nu doar prin eleganta constructiei, ci si prin greutatea redusa a produsului final. Explicatia consta in faptul ca italienii raman printre singurii producatori europeni care au acces la cele mai performante materiale din carbon pentru realizarea blankurilor. 

Familia de lansete Evanon se fabrica in doua variante, cu puteri diferite: versiuni de 2 segmente pentru ape comerciale si versiuni din trei segmente pentru uz general (lacuri comerciale si ape salbatice)

Efectul experientei Maver in realizarea blankurilor este tradat in primul rand de diametrul redus, care da senzatia unei imponderabilitati in timpul lanseului si drilului. 

In conceptul lansetei, s-a tinut cont de posibilitatea folosirii firelor textile de diametre mici, deci inelarea este facuta exclusiv cu pastile SiC (Silicon Carbide) - cu descarcare rapida de caldura - pentru protejarea multifilamentelor.

Varfurile de semnalizare sunt incadrate, in mod evident, in puteri diferite, cu diametre si componente de dimensiuni diferite pentru a acoperi toate necesitatile specifice zonei si stilului de pescuit. 

Distributia puterii pe segmente: Varf parabolic, rezerva putere in mijloc si forta pentru control in dril pentru segmentul de baza. 

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 3.60m
  • Lungime transport: 126cm
  • Greutate: 172g
  • Putere aruncare: 70g
  • Blank Subtire - Ultra Slim
  • Material Blank - Carbon HM 
  • Maner Full Grip - combinatie EVA si pluta HQ
  • Numar segmente: 3
  • Numar inele: 9
  • Diametru baza varfuri semnalizare: 3mm 
  • Lungime varfuri de semnalizare: 60cm
  • Husa de protectie Velur
Lungime
3.60m
Numar Varfuri Semnalizare
4
Putere Aruncare
70g
Segmente
3

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.