Catalog produse

Produse Noi

Lanseta Carp Hunter Classic Feeder 3,60m 50-100g

12342360

Carp Hunter

109,00 lei

Aceasta lanseta este varianta imbunatatita al lui Carp Hunter Feeder, pe care o depaseste atat in materialul folosit, dar si in aspectul exterior pe care l-a primit.

Baza este un material de Carbon-Compozit, pe care au fost puse indeosebi inele SIC cu doua picioruse. Doar inelele de la varf sunt diferite. Batul in sine este mai moale, apartine undeva intre categoria de actiune B-C; astfel, drilurile vor fi de neuitat, fiindca de multe ori drillul cu pesti de talie mai mare se vor putea face si fara actionarea franei. Greutatea de lansare este de 50-100g, dar greutatea pe care o putem lansa, fara a aduce pagube in lanseta, este undeva la 50-70 grame. Aceasta inseamna un cosulet method de marime medie umpluta cu nada.

Grosimea firului o recomandam sa fie in jur de 0,20 mm, mult mai gros nu are sens sa punem, caci lanseta este intr-atat de elastica incat nici aceasta grosime nu o putem rupe in conditii normale.

Manerul este destul de lung, acoperit cu duplon, asigurand o priza buna in timpul lansarilor. Mecanismul de prindere al mulinetei este unul clasic, cu insurubare inferioara.

Face treaba buna atat la pescuitul pe lacuri adanci ori pe pescarii suprapopulate sau pe ape salbatice, precum rauri sau brate moarte.

Lungime transport: 127cm

Greutate: 300g

Lungime 3.60m
Numar Varfuri 2
Putere Aruncare 50-100g
Segmente 3

30 produse din aceeasi categorie