Lanseta Maver MV-R Comercial Mini Feeder 2.70m 60-90g

Lanseta Maver MV-R Comercial Mini Feeder 2.70m 60-90g

A2805
679,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Aparitia noii serii Maver MV-R Comercial este datorata in principal noilor cerinte din pescuitul de competitie. Cu o actiune parabolica, aceasta va obosi rapid carapii de talie mare, dar pastreaza sensibilitate pe varf, foarte importanta in special la pescuitul platicii sau a altor pesti de talie mica.
Dispune de un talon cu diametru redus, dar puternic, componente de cea mai buna calitate si 3 varfuri din carbon calibrate cu atentie.


Caracteristici:
- Lungime: 2.70m;
- Tronsoane: 2;
- Putere aruncare: 60-90g;
- Husa material textil;
- Greutate: 118g (+ varf);
- Maner din pluta de calitate;
- 3 varfuri din carbon (1/2oz light, 3/4 medium, 1oz medium);
- Inele cu pastila SIC;
- Suport pentru prinderea monturii;

Lungime
2.70m
Numar Varfuri
3
Putere Aruncare
60-90g
Segmente
2

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.