Catalog produse

Produse Noi

Tava Laterala Benzar cu Montaj Scaun Feeder 64x45cm

72144500

Benzar Mix

264,00 lei

Tava Laterala Benzar cu Montaj Scaun Feeder

Un accesoriu care se preteaza cu montare atat pe scaunul de feeder, cat si pe lada de competitie. Odata cu dezvoltarea pescuitului de competitie, comfortul si viteza devin aspecte extrem de importante pentru un pescuit de viteza. Depozitarea si pastrarea nadei, dar si a momelii vii se face cu ajutorul acestui accesoriu care are o suprafata de 45x55 de centimetri. Tavita are marginile iesite in profil, fapt care ne ajuta la depozitarea vaselor si a cutiilor de momeala. Sistemul de prindere pe piciorul scaunului de feeder sau a ladei de competitie se face cu ajutorul unei cleme cu deschidere care poate culisa si pe inaltime. 

Clema de prindere pe picior se poate fixa pe diametre cuprinse intre 21 si 40 de milimetri. Piciorul telescopic montat in partea opusa a sistemului de prindere este telescopic si se poate regla intre 50 si 80 de milimetri. 

Adevaratul avantaj al acestui accesoriu este, insa, umbrarul. Acesta ne permite protejarea de razele soarelui a nadei semiumectate si a momelii vii. Bineinteles, aceeasi protectie o asigura si impotriva ploii. Nimic nu e mai suparator decat a avea pelete supraumectate sau viermi care sa inoate in apa. Pozitia umbrarului poate fi reglata cu ajutorul unor suruburi fixate in partile laterale ale tavitei. Inaltimea maxima a umbrarului este de 30 de centimetri. 

O recomandam pentru pescarii de competitie, dar si pentru toti cei care vor sa-si pastreze momeala in conditii optime. 

Specificatii tehnice:

  • Dimensiune tavitai: 64x45cm
  • Extensibilitate picior: 50-80cm
  • Diametru minim fixare pe picior: 21mm
  • Inaltime maxima umbrar: 30cm
  • Picior sprijin cu talpici
  • Plasa laterala pentru ventilatie

30 produse din aceeasi categorie