Suport Lansete Feeder Rabatabil Deschidere 26cm

Suport Lansete Feeder Rabatabil Deschidere 26cm

77031402
15,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Un produs conceput si gandit de componentii lotului national de pescuit EnergoTeam. Realizat pentru pasionatii pescuitului la match si feeder, acest suport este ideal a fi folosit in orice fel de conditii. Fixarea pe orice suport poate fi facuta prin simpla insurubare a suportului (filetul este universal).

Realizat din material plastic capitonat cu cauciuc pentru a proteja lanseta, indiferent de locul in care asezam lanseta. In zona de fixare, exista doua tuburi speciale din plastic fin transparent in care exista posibilitatea inserarii a doi starleti, care vor facilita iluminarea pe timp de noapte

Forma suportului nu permite alunecarea lansetei, iar locasul special in forma literei V asigura si culisarea firului in cazul in care vrem sa corectam pozitia plutei (Match) sau sa scurtam burta facuta de firul principal, in cazul tehnicii feeder.

In partea inferioara, suportul are un filet reglabil in unghi de 180 de grade si fixare prin insurubare, care nu ajuta pentru o pozitionare buna a lansetei, indiferent de felul in care infigem tija de sustinere in pamant.

Detalii tehnice:

Latime: 26cm
Inaltime: 18cm
Filet de insurubare: Metalic
Sistem central de ghidaj fir
Lacasul speciale pentru sutinere starleti: 2
Dispozitiv in forma literei V pentru culisarea firului
Material corp suport: Plastic solid de culoare neagra

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.