Lanseta Feeder Maver Reality Plus XS Feeder 3.90m 60g Maver

Lanseta Feeder Maver Reality Plus XS Feeder 3.90m 60g

A2995
559,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Feeder Maver Reality Plus XS Feeder 3.90m 60g

Maver Reality Plus XS Feeder este o lanseta de feeder destinata oricarui pescar care doreste sa practice aceasta tehnica extrem de populara, detinand o lanseta echilibrata la un pret incredibil. Lanseta se face remarcata prin designul premium si materialelor de calitate superioara. Blank-ul este construit din carbon Hi-modulus, mufarile ranforsate pentru un plus de rezistenta in timpul lansarilor si a drill-ului cu pestii de talie mare. Lanseta Maver Reality Plus XS Feeder este echipata cu inele de ultima generatie, perfecte pentru utilizarea firelor textile, mandrina robusta de ultima generatie. Manerul din pluta cu finisaje EVA pentru un control bun si o curatare usoara dupa sfarsitul sesiunii de pescuit. Maver Reality Plus XS Feeder detine o rezerva mare de putere facand fata cu brio in orice situatie. Design-ul atractiv si calitatea superioara a materialelor de top fiind printre primele aspecte ce vor motiva pescarul modern in alegerea acestui nou model din gama producatorului Maver.

Specificatii tehnice:

  • Blank: Carbon Hi-modulus;
  • Actiune: moderat;
  • Putere de lansare: 60g;
  • Inele SiC;
  • Mandrina de ultima generatie;
  • Lungime: 3.90m;
  • Tronsoane: 3 + 2 varfuri;
  • 1 x Varf 1.5oz;
  • 1 x Varf 2oz;
  • Greutate: 199g.
Lungime
3.90m
Numar Varfuri Semnalizare
2
Putere Aruncare
60g
Segmente
3

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.