Lanseta Feeder Ryobi Amazon Feeder 3.30m 120g 3+3
Lanseta Feeder Ryobi Amazon Feeder 3.30m 120g 3+3
Lanseta Feeder Ryobi Amazon Feeder 3.30m 120g 3+3
Lanseta Feeder Ryobi Amazon Feeder 3.30m 120g 3+3

Lanseta Feeder Ryobi Amazon Feeder 3.30m 120g 3+3

17310330
Stoc epuizat
318,00 lei
cu TVA
 

Lanseta Feeder Ryobi Amazon Feeder 3.30m 120g 3+3

Lansarea pe piata a noilor lansete specializate Ryobi a fost mult asteptata si nu a dezamagit prin calitatea produsului lansat. Inca de la prima aparitie a mulinetelor specializate de feeder, Ryobi a semnalat faptul ca va avea in vedere un proiect complet dedicat acestei tehnici. 

Amazon feeder este o gama conceputa cu doua puteri de aruncare, 120 si 180 de grame, pe o plaja de lungimi cuprinsa intre lungimile 3.30 pana 4.2m.

In mod evident, aplicabilitatea acestora difera de la pescuit pe distante medii, pentru modelele mai scurte, pana la distante lungi si cu greutati extreme, pentru modelele cele mai lungi si puternice (4.20m)

Fiecare lanseta este construita pe blancuri cu modularitate mare, fapt tradat de greutatea redusa, raportata la puterea de aruncare. Inelele Silicon Cabide (SiC) le fac perfect compatibile si pentru utilizarea firelor textile, iar mandrina cu capison superior fix asigura o compatibilitate perfecta cu mulinete de toate dimensiunile, evident raportat la lungimea modelului ales. 

Amazon Feeder au blanc ranforsat X-Wrap pentru un comportament impecabil in lanseu, dar mai ales in dril. Cu exemplarele mari, vom putea observa cu adevarat rezerva de putere asigurata de ranforsarea suplimentara. 

Manerul este construit full grip cu EVA, ceea ce faciliteaza o manipulare facila in orice conditii, inclusiv de umiditate ridicata. 

Specificatii tehnice:

 • Lungime: 3.30m
 • Numar Tronsoane: 3
 • Numar varfuri: 3
 • Material constructie: Carbon HM (High Modulus)
 • Putere: 120g
 • Maner: EVA Black 
 • Concept constructie maner: Full Grip
 • Inel de fixare montura deasupra manerului - Hook Keeper
 • Mandrina Built in de forta
 • Lungime de transport: 120cm
 • Tehnici de aplicatie: Feeder Clasic, Method Feeder
 • Greutate: 249g
 • Husa din Velur pentru transport
Lungime
3.30m
Numar Varfuri Semnalizare
3
Putere Aruncare
120g
Segmente
3

Ryobi este o companie japoneza fondata in 1943 in Hiroshima, specializata in productia de utilaje si echipamente de constructii de uz casnic si industrial. Compania nipona a trecut prin numeroase transformari de-a lungul timpului, adaugand in portofoliu produse conexe din industrii recreationale (Golf, Pescuit), dar si masinarii de tiparire industriala. Pentru o perioada limitata, mulinetele produse de Ryobi au fost realizate in Statele Unite, exceland modelele BaitCasting cu tambur conceput in forma literei V pentru o asezare cat mai uniforma a firului. Grupul de firme Ryobi a vandut in anul 2000 divizia de pescuit Ryobi catre Johshuya Company, cel mai mare grup de distributie de articole de pescuit din Japonia. Dupa 8 ani, compania detinatoare nipona, a autorizat compania Weihai Ryobi International pentru producerea, distributia si vanzarea de mulinete Ryobi, excluzand piata japoneza. 

Mulinetele produse de Ryobi raman printre cele mai fiabile produse de acest gen realizate vreodata. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.