Lanseta Feeder Maver Reactorlite F 3.30m 50g 2Sec Maver

Lanseta Feeder Maver Reactorlite F 3.30m 50g 2Sec

5770002
937,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Feeder Maver Reactorlite F 3.30m 50g 2Sec

Maver este printre singurii producatori de lansete de feeder care exceleaza nu doar prin eleganta constructiei, ci si prin greutatea redusa a produsului final. Explicatia consta in faptul ca italienii raman printre singurii producatori europeni care au acces la cele mai performante materiale din carbon pentru realizarea blankurilor. 

Seria Reactorlite F ar putea fi integrata fara probleme in sectiunea Picker, prin finetea suprema de care da dovada. Cele doua segmente ale acestei lansete au aceeasi lungime (fara varful de semnalizarea montat), in ideea unei actiuni progresive si o distributie circulara a fortei in dril. 

Efectul experientei Maver in realizarea blankurilor este tradat in primul rand de diametrul redus, care da senzatia unei imponderabilitati in timpul lanseului si drilului. 

In conceptul lansetei, s-a tinut cont de posibilitatea folosirii firelor textile de diametre mici, deci inelarea este facuta exclusiv cu pastile Minima Titanium - cu descarcare rapida de caldura - pentru protejarea multifilamentelor. Madrina Fuji TVS fixeaza mulineta prin rotirea Fore Grip-uui din EVA superior. Deloc intamplator, Maver a optat sa achizitioneze componentele de constructie de la japonezi pentru a realiza un produs premium. 

Varfurile de semnalizare sunt incadrate, in mod evident, in puteri diferite, cu diametre si componente de dimensiuni diferite pentru a acoperi toate necesitatile specifice zonei si stilului de pescuit. 

Seria Reactorlite F de la Maver este un etalon de eleganta si finete.

Specificatii tehnice:

 • Lungime: 3.3m
 • Lungime transport: 145cm
 • Greutate: 183g
 • Putere aruncare: 50g
 • Armare inele: SiC - Silicon Carbide
 • Blank Subtire - Ultra Slim
 • Material Blank - Carbon HM 
 • Maner Full Grip - combinatie EVA si pluta HQ
 • Numar segmente: 2 (lungimi egale - fara varf semnalizare montat)
 • 3 varfuri de semnalizare Carbon (1/2Oz, 3/4Oz si 1Oz)
 • Diametru baza varfuri semnalizare: 2.2mm
 • Numar inele: 15
 • Mandrina: Fuji TVS - fixare prin rotire Fore Grip EVA
 • Husa de protectie Velur
Lungime
3.30m
Numar Varfuri Semnalizare
3
Putere Aruncare
50g
Segmente
2

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.