Lanseta Feeder Maver Moon Eclipse 3m 20-40g 2+3Segm Maver

Lanseta Feeder Maver Moon Eclipse 3m 20-40g 2+3Segm

5755002
408,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Feeder Maver Moon Eclipse 3m 20-40g

Pescuitul la feeder pe lacuri de mici dimensiuni este o practica tot mai des intalnita pe apele de Europa de Vest. Desi construirea unei lansete de finete tradeaza automat incadrarea in categoria Feeder Light, exista o denumire pentru aceste lansete cunoscuta si la noi: Picker. 

Moon Eclipse este o serie de o senzitivitate incredibila, cu greutati care nu depasesc 175g si care necesita o armare cu o mulineta usoara, de pana la 250g pentru o echilibrare optima. 

Practic, cu aceste lansete pescuitul devine unul extrem de tehnic: vom putea observa orice semnalizare pe varfuri, indiferent de talia pestelui. Senzatia in dril cu aceasta lanseta este cu adevarat incredibila. Actiunea porneste progresiv, iar tensionarea maxima in dril ne pune la incercare cu adevarat priceperea de ghidaj a unui peste mare. 

Moon Eclipse sunt realizate cu manere EVA, mandrina DPS si cotor splitat pe o portiunea scurta, pentru un plus de senzitivitate.

Specificatii tehnice:

 • Lungime: 3m
 • Numar segmente: 2
 • Numar varfuri: 3
 • Putere declarata de lansare: 20-40g
 • Material constructie: 50MC Maver Carbon
 • Material Maner: EVA
 • Mandrina: robusta
 • Lungime de transport: 156cm
 • Greutate: 155g
 • Numar inele: 13
 • Incadrare tehnica pescuit: Feeder - Method Light, Picker

Lungime
3.00m
Numar Varfuri
3
Putere Aruncare
20-40g
Segmente
2

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.