Lanseta Feeder Maver Reality Evo 3.60m 50g 2Sec Maver

Lanseta Feeder Maver Reality Evo 3.60m 50g 2Sec

A3180
519,00 lei
cu TVA

Lanseta Feeder Maver Reality EVO conceputa pentru tehnica method feeder sau feeder clasic, cu gramaje mici pentru finete maxima.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Feeder  Maver Reality Evo 3.60m 50g 2Sec

Inclinatia companiei italiene pentru realizarea unei game de finete este perfect justificata, mai ales ca inceputurile acestor tehnici au avut la baza acest termen. Alegerea blankurilor perfecte pentru o aplicatie de mare finete - fie ca vorbim de method feeder, fie de feeder clasic, ambele cu greutati mici este un atu al celor de la Maver. 

Toate componentele acestor lansete sunt atent alese si foarte bine montate. Blankurile de mare modularitate au o greutate incredibil de redusa, inelele sunt alese in asa fel incat sa nu suprasolicite in repaus lanseta iar manerul capata o constructie super ergonomica - cu unghiuri - pentru un sprijin optim la incheietura in dril. 

Actiunea in dril este spectaculoasa. Se pastreaza capacitatea de semnalizare pe sectiunea de varf, dar, la un peste de talie mare zona de mijloc ne asigura un comfort excelent prin contracararea evadarilor puternice. 

Specificatii tehnice:

 • Lungime: 3.60m
 • Greutate: 169g
 • Putere aruncare: 50g
 • Constructie maner: EVA + Pluta Portugheza AAA
 • Forma maner: Fatetata - sprijin facil pe antebrat
 • Inele: SIC - Silicon Carbide - descarcare rapida de caldura
 • Model Mandrina - Top Screw
 • Blank: Carbon HM High Modulus
 • Anou pentru carlig deasupra manerului superior (Fore Grip)
 • Numar varfuri de semnalizare: 2 (Culori diferite/Putere inscrisa)
 • Numar segmente: 2

Lungime
3.60m
Putere Aruncare
50g
Segmente
2

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.