Fir Textil Climax Carat 12 Fluo Yellow 0.25mm 135m 22.8kg

Fir Textil Climax Carat 12 Fluo Yellow 0.25mm 135m 22.8kg

9371-10135-025
150,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Textil Climax Carat 12 Fluo Yellow 0.25mm 135m 22.8kg

Climax Carat 12 este un fir textil impletit cu ajutorul tehnologiei SPIRAL din gama producatorului Climax, cu un profil rotund si o structura neteda, fiind calibrat exact pe intreaga lungime. Fabricat din 12 fibre impletite foarte strans (impiedica scamosarea firului) cu acoperire micro (reduce masiv pericolul formarii nodurilor din timpul lanseurilor), firul aluneca uniform prin pastilele inelelor lansetei, contribuind la atingerea unor distante apreciabile in lanseuri.

Diametrul subtire face ca acest fir sa fie mai putin vulnerabil la vant lateral, fiind ideal pentru pescuitul in curenti puternici. Efectul de memorie redus si elasticitatea scazuta pemit pescarului sa sesizeze pana si cele mai fine atacuri ale pestilor, inteparea fiind rapida si precisa. Rezistenta ridicata la abraziune r ecomanda acest fir pentru pescuitul in agatatura sau vegetatie submersa.

Specificatii tehnice:

  • Tip fir: textil impletit;
  • Lungime rola: 135m;
  • Profil rotund si neted;
  • 12 fibre impletite;
  • Etansare cu polisiloxan;
  • Rezistenta la abraziune;
  • Rezistenta la rupere;
  • Rezistenta la tractiune;
  • Elongatie nula;
  • Culoare: Fluo Yellow.

Culoare
Fluo Yellow
Lungime
135m
Material
Textil
Rezistenta
22.8kg

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.