Fir Inaintas Cralusso Prestige 0.22mm 50m 6.5kg Cralusso

Fir Inaintas Cralusso Prestige 0.22mm 50m 6.5kg

33901202
18,00 lei
cu TVA

Unul dintre cele mai bune fire de forfac de pe piata, maleabil, matasos si foarte rezistent la tensionare liniara.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Inaintas Cralusso Prestige 0.22mm 50m 6.5kg

Firele de la Cralusso, considerate printre cele mai performante din monofilamentele existente pe piata, au un atu de necontestat. Respecta diametrul incris de producator si, mai ales, rezistenta specificata.

Folosirea firelor de diametre mici este un lucru mai mult decat necesar, atunci cand construim o montura fina de pluta. Bineinteles, in primul rand trebuie sa putem lega carlige care masoara doar cativa milimetri si, in cele mai multe cazuri, finetea reprezinta cheia succesului.

Cu cat pescuim mai fin (fir subtire, carlig de mici dimensiuni, sirag de plumbi fini), cu atat sansele ca pestele sa devina suspicios sunt mai mici. Daca toate acestea sunt combinate cu o nada de mare atractie, potrivita apei pe care pescuim, avem reteta de succes pentru un pescuit la varga sau rubesiana.

Este stiut faptul ca, in pescuitul de finete, este important ca forfacul folosit sa aiba o rezistenta de rupere la nod cat mai mare. Pentru ca forfacul este cel care amplifica finetea monturii, el asigurand legatura dintre linia principala si carlig. Este extrem de important ca aceste doua noduri sa fie cat mai rezistente.

Bineinteles, puteti folosi ca linie principala un fir din aceeasi gama, de diametru mai mare. Spre exemplu, la un pescuit de caras cu varga, puteti avea o linie principala de 0.16mm si un forfac de 0.14mm, maxim 0.10mm. In caz contrar, daca folosim un diametru mai mic pentru forfac, punctul slan al liniei noastre devine automat nodul dintre linia cu diametru mai mare si forfac. Bineinteles, cu cat linia principala este mai groasa, cu atat diferenta dintre diametre poate sa fie mai mare. Spre exemplu, la o linie principala de 0.30, putem folosi cu incredere un forfac de 0.20mm.

In ceea ce priveste diametrele declarate, Cralusso este firul care, in procesul de fabricatie este permanent monitorizat cu un micrometru care are marja de eroare de 0.002 milimetri.

Specificatii tehnice:

  • Material constructie: Copolimeri
  • Incadrare fire: Monofilamente
  • Rezistenta  la tensionare liniara
  • Rezistenta la abraziune
  • Diametru inscris: 0.22mm
  • Lungime rola: 50m
  • Aplicatie: Fir Varga, Forfac diverse tehnici stationar (Feeder, Match)
  • Rezistenta inscrisa: 6.5kg
  • Produs realizat in Japonia
  • Design & Concept: Cralusso
















In ceea ce priveste diametrele declarate, Cralusso este firul care, in procesul de fabricatie este permanent monitorizat cu un micrometru care are marja de eroare de 0.002 milimetri.

Lungime
50m
Rezistenta
6.5kg

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.