Fir Textil Climax Cult Hunters Braid Camou 20m 25lb Climax

Fir Textil Climax Cult Hunters Braid Camou 20m 25lb

9900-10004-025
35,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Textil Climax Cult Hunters Braid Sinking Hooklink Camouflage 20m 25lb

Climax Cult Hunters Braid Sinking Hook Link este un fir textil cu scufundare rapida si o rigiditate scazuta, dar suficienta pentru a va asigura ca montura nu se va incurca in lansare. Este ideal pentru confectionarea monturilor Combi. Firul textil este confectionat din fibre dyneema 100%,culoarea asigura un camuflaj ideal pe substrat fara a da suspiciuni pestilor de talie mare care sunt extrem de precauti. Este un fir relativ moale ce nu permite monturii sa se incurce, dar care ofera destula libertate momelii in momentul aspirarii de catre crap.

Specificatii tehnice:

  • Tip fir: textil pentru legat carlige
  • Lungime rola: 20m
  • Fibre Dyneema 100%
  • Rigiditate scazuta
  • Scufundare rapida
  • Culoare: Camouflaj
Lungime
20m
Rezistenta
25lb

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.