Leadcore Climax Weed 10m 45lb

Leadcore Climax Weed 10m 45lb

9900-10013-045
32,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Leadcore Climax Weed 10m 45lb

Fir special cu miez din material greu, de mare densitate, menit sa faca legatura intre firul principal si forfacul pe care prezetam momeala. Asigura o rezistenta sporita la abraziune si o prezentare naturala. 

Folosirea leadcor-ului poate cantari enorm in rezultatul unei partide de pescuit: asezarea corecta a monturii pe substrat si protejarea partii terminale de structuri care pot genera abraziune intensa. 

Culoarea Weed este recomandata pentru pescuitul in zonele cu substrat bogat in vegetatie submersa. A avea un fir care se camufleaza perfect pe substrat si se termina cu carligul pe care prezentam momeala este un plus de necontestat.  

Prelucrarea: Fibrele materialului din care este realizata camasa textila sunt orientate intr-o singura directie. Astfel, buclele de la capatul segmentelor sale se blocheaza automat. Operatiunea de realizare a buclei trebuie facuta cu ajutorul unei coreste fine, care sa nu deterioreze spirele. 

Specificatii tehnice:

  • Lungime rola: 10m
  • Culoare: Weed (Verde - Vegetatie)
  • Recomandat pentru zone cu vegetatie submersa abundenta
  • Rezistenta: 45lb
  • Compozitie interna: miez de metal non-toxic cu densitate ridicata
  • Camasa din fir textil suplu si extrem de rezistent
  • Se lucreaza cu o croseta speciala de Lead Core
  • Rezistenta excelenta la abraziune
  • Prezentare foarte naturala pe substrat
  • Se scufunda in timp record pe substrat
Culoare
Weed
Lungime
10m
Material
Leadcore
Rezistenta
4.5lb

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.