Fir Textil Climax Cult Skin Braid Camou Green 15m 30lb

Fir Textil Climax Cult Skin Braid Camou Green 15m 30lb

9900-10034-030
52,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Textil Climax Cult Skin Braid Camou Green 15m 30lb

Climax Cult Skin Braid este un fir textil cu camasa, dezvoltat de catre echipa Climax, pentru a crea monturi avansate in stil combi, folosind un material revolutionar de acoperire nou si foarte usor de indepartat. Climax Cult Skin Braid este un fir extrem de suplu, nu necesita sa fie prelucrat cu abur si poate fi utilizat pentru legarea oricarui tip de montura. Firul din interior, este realizat din fir textil impletit.

Caracteristici:

  • Tip fir: textil cu camasa;
  • Lungime rola: 15m;
  • Nu se incurca in lanseuri;
  • Prezinta ideal montura pe substrat;
  • Camasa supla si rezistenta;
  • Culoare: Camou Green.
Culoare
Camou Green
Lungime
15m
Material
Textil
Rezistenta
30lb

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.