Catalog produse

Produse Noi

Geanta Carryall Jaxon Fishing Team Carp, 73x38x33cm

UJ-XTA04

Jaxon

323,95 lei

341,00 lei

-5%

Geanta universala de tip "carryall" (Geanta in care incape tot) face parte din gama de bagajerie specializata de crap de la Jaxon si confectionata din polyester rezistent si impermeabil. Este foarte spatioasa fiind conceputa pentru depozitarea uneltelor si accesoriilor de pescuit, a hainelor, cutiilor de momeala, etc. Geanta dispune de baza intarita si ranforsata ce garanteaza o rezistenta sporita la uzura.

Compartimentul central este captusit la interior si dispune de 4 buzunare pentru accesorii cu sistem de inchidere velcro. Capacul de inchidere al gentii este la randul sau intarit si ranforsat fiind prevazut cu fermoar ce se inchide etans. Un alt avantaj al capacului de inchidere este faptul ca poate fi detasat in totalitate.Cele doua buzunare laterale din exterior sunt recomandate pentru depozitarea de accesorii precum elemente PVA, plute de marcaj, cutii cu accesorii, unelte de mici dimensiuni etc. Fiecare buzunar lateral la randul lui este prevazut cu un alt buzunar cu plasa de dimensiuni mai mici. Cele 4 buzunare laterale se inchid etans cu fermoare prevazut cu snur de siguranta.

Partea din fata a gentii este echipata cu doua buzunare captusite la interior, ce au la randul lor atasat un alt buzunar mai mic cu plasa. Sistemul de inchidere este identic cu al buzunarelor laterale: fermoare prevazute cu snur de siguranta. Geanta dispune de curea de umar captusita si detasabila, plus doua manere pentru transport ce pot fi prinse impreuna cu ajutorul unei benzi velcro captusite cu neopren.

Specificatii tehnice:

Dimensiuni: 73x38x33cm
Geanta de tip "carryall" (incape tot)
Material: Poliester 100%
Compartiment central captusit
4 buzunare interioare cu banda velcro
4 buzunare exterioare captusite la interior
4 buzunare exterioare cu plasa
Strat de protectie impermeabil
Baza turnata intarita si ranforsata
Capac de inchidere semirigid si ranforsat
Fermoare rezistente la uzura
Curea de umar detasabila
Manere captusite cu neopren
Culoare: verde oliv + cenusiu

30 produse din aceeasi categorie