Catalog produse

Produse Noi

Husa Rigida Lansete Sportex Super Safe III Grey 175cm

S303178

Sportex

505,40 lei

532,00 lei

-5%

Husa Rigida Lansete Sportex Super Safe III Grey 175cm

Interiorul produselor din gama Super Safe este alcatuit dintr-o membrana PVC flexibila, ce absoarbe socurile mecanice protejand cu succes fiecare dintre bunurile aflate in interior.

Exteriorul este alcatuit dintr-o tesatura durabila din Nylon 1.680D, tesatura ce dispune de un grad mare de impermeabilitate si de rezistenta la abraziune.
Gama Super Safe este dotata cu fermoare heavy-duty anticorozive, interiorul si bretelele de transport fiind captusite pentru a oferi un grad maxim de confort atat pescarului cat si ustensilelor depozitate.

Toate produsele din aceasta gama dispun de un sistem de agatare ce permite stocarea lor, reducand din spatiul ocupat. Husa Rigida Super Safe III cu 3 compartimente este destinata stocarii a trei lansete echipate sau a mai multor lansete neechipate.

Durabila si comoda, aceasta husa este ideala pentru pescarii de competitie ce doresc pastrarea lansetelor match, feeder sau bologneza, gata echipate si separate cu despartitori bine captusiti. Dispune de bretele duble, pentru a facilita transportul si ca rucsac. Protectia perfecta pentru lanseta dumneavoastra!

Caracteristici:

  •  Culoare: Grey;
  •  Lungime: 175cm
  •  Numar compartimente: 3

30 produse din aceeasi categorie