Catalog produse

Produse Noi

Husa Rigida Lansete Sportex Super Safe V Grey 165cm

S307168

Sportex

476,90 lei

502,00 lei

-5%

Husa Rigida Lansete Sportex Super Safe V Grey 165cm

Daca doriti sa va protejati si sa transportati in siguranta lansetele, mulinetele si accesoriile dumneavoastra, atunci bagajeria Sportex este raspunsul. Gama de bagajerie Sportex Super Safe este nu numai practica si spatioasa ci confera totodata o protectie dubla fata de orice alt produs similar aflat pe piata de profil.
Interiorul produselor din gama Super Safe este alcatuit dintr-o membrana PVC flexibila, ce absoarbe socurile mecanice protejand cu succes fiecare dintre bunurile aflate in interior. Exteriorul este alcatuit dintr-o tesatura durabila din Nylon 1.680D, tesatura ce dispune de un grad mare de impermeabilitate si de rezistenta la abraziune.
Gama Super Safe este dotata cu fermoare heavy-duty anticorozive, interiorul si bretelele de transport fiind captusite pentru a oferi un grad maxim de confort atat pescarului cat si ustensilelor depozitate. Toate produsele din aceasta gama dispun de un sistem de agatare ce permite stocarea lor, reducand din spatiul ocupat.
Husa Rigida Super Safe V este dotata cu 2 compartimente ce pot stoca 2-4 lansete echipate sau mai multe lansete neechipate, plus un spatiu exterior destinat pastrarii stocarii a diferite accesorii precum umbrela sau pichetii de lungime mare. De asemenea este dotata pe exterior de doua buzunare destinate depozitarii diferitelor accesorii. Dispune de bretele duble, pentru a facilita transportul si ca rucsac.
Protectia perfecta pentru lanseta dumneavoastra.

Caracteristici:

  •  Culoare: Grey;
  •  Lungime: 165cm
  •  Numar compartimente: 2

30 produse din aceeasi categorie